tirsdag 6. november 2012

Brukeromtale Addbaby Himalaya vinterpose

Det blir kanskje litt feil å kalle dette en brukeromtale, da vi ikke har fått testet den i skikkelig kulde ennå... Men den er i hvertfall testet ned i 5 minusgrader + i regnvær, så her kommer vår første omtale av denne vinterposen:


Siden dette er en helt ny vinterpose som kun har vært på markedet i noen uker, var vi svært spente på hvordan den ville være. Førsteinntrykket var i hvertfall meget bra. Denne vinterposen er fastere enn de vinterposene vi er vant med fra før av, da den er laget på en slik måte at fyllet i posen ikke skal kunne bevege på seg. Det er myk deilig fleece på innsiden, samt hull til 5 punktssele. Videre er det strikk rundt barnets hode slik at det blir lunt. Addbaby Himalaya kan vaskes i maskinen!

Vi liker særlig godt at man får festet vinterposen til vognen, slik at det ikke er fare for at vinterposen vil skli når barnet sitter i vognen. I tillegg er det også antiskli på hele baksiden, så denne vinterposen sitter som støpt.



En anne veldig praktisk detalj er at man kan åpne vinterposen i bunnen hvis barnet f eks har på møkkete vinterstøvler.


Og nederst på vinterposen er det i tillegg et dobbelt lag, slik at barnet ikke skal bli kald på føttene. Man bretter vinterposen rundt den nedre delen slik at det blir helt tett (og det ikke er fare for at kulden sniker seg inn gjennon glidelåsen etc).



Det er knapper på forsiden av vinterposen, slik at man kan kneppe den ned f eks over en bumperbar (frontbøyle). Nedenfor ser dere hvordan vinterposen er når den er helt lukket igjen.


Som sagt har vi kun fått testet vinterposen ned i minus 5 grader, men datteren min (snart 2,5 år) lå da bare i body og strømpebukse. Etter å ha sovet i halvannen time var hun god og varm, så jeg har helt klart tro på at denne vinterposen passer selv på de kjøligste dagene.

Og at den er vannavvisende har vi også fått testet, da det begynte å pøsregne en formiddag hun sov ute og mor ikke oppdaget det før etter en stund... Det var ingen tegn til at vannet hadde trengt igjennom vinterposen, så her holder den helt klart mål.

Jeg veldig fornøyd med vinterposen så langt, og her får man en riktig god vinterpose til en helt fantastisk pris!

Addbaby Himalaya finner du HER

Ingen kommentarer: